Recent Posts

 
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Wednesday, June 19, 2013

5 stvari, ki jih morate narediti, preden izbrišete FB račun


Morda ste se odločili, da izbrišete svoj Facebook uporabniški račun. Nič hudega, mnogi se odločijo za to. A preden se dokončno poslovite od tega družbenega omrežja, je dobro postoriti še nekaj stvari.

(1) Preverite povezane aplikacije
Veliko aplikacij in spletnih strani omogoča prijavo s Facebookovimi prijavnimi podatki. Ste kjerkoli uporabili to možnost? V tem primeru počakajte z izbrisom svojega profila ter se najprej prijavite v te aplikacije ali spletne strani in omogočite prijavo na običajen način.

(2) Prenesite svoje informacije s Facebooka
Uporabnikom dolgo ni bila na voljo možnost, da na svoj računalnik prenesejo vsebine, ki so jih objavili na Facebooku. No, zdaj je možno tudi to in če nameravate zapreti svoj FB račun, svetujemo, da pred zadnjim dejanjem opravite prenos vsebin in sicer tako, da v FB nastavitvah kliknete na "General" v levem stolpcu, izberete "Download a copy of your Facebook data" in nazadnje kliknete še "Start My Archive".

(3) Zapišite si rojstne dneve prijateljev
Marsikdo uporablja FB tudi kot opomnik na rojstne dneve prijateljev, zato si jih ne zapisuje nikamor drugam. Da ne bi ostali brez teh podatkov, svetujemo, da datume rojstnih dnevov pred zaprtjem FB računa zapišete na koledar.

(4) Prosite prijatelje za kontaktne podatke
Velja enako kot v primeru rojstnih dnevov. Če je FB edini kanal, preko katerega ste komunicirali z določenimi osebami, jih prosite za njihove elektronske naslove in/ali telefonske številke.

(5) Poskrbite za svojo spletno prisotnost
Če je spletna prisotnost pomembna za vaš posel ali če skrbite za svojo osebno blagovno znamko, poskrbite, da vas bodo ljudje na spletu še vedno našli, tudi ko boste ukinili svoj Facebook račun.

Share This!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Us

Followers

Total Pageviews

About