Recent Posts

 
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Wednesday, June 12, 2013

Tokijsko domovanje Youtuba


Priljubljena spletna stran za izmenjavo videoposnetkov, ki je nedavno praznovala osmo obletnico, se ponaša s številnimi dih jemajočimi podatki. Po osmih letih obstoja ji še vedno dokazujemo svojo naklonjenost – mesečno pregledamo več kot 4 milijarde video vsebin, vsako minuto pa naložimo za več kot 72 ur video materiala. Neverjetno, kajne?

Tokijsko domovanje Youtuba

V začetku letošnjega leta je YouTube še bolj razpel peruti in se razširil tudi na azijsko območje. Novo tokijsko domovanje ima vse in še več, kar bi si lahko zaposleni želeli. Ima tri produkcijske studije, sobo za opremo, kjer hranijo kamere, luči, mikrofone in drugo opremo, in preostale prostore, ki jih potrebujejo za nemoteno delovanje, od zelene sobe, zida »Dvorane slavnih« pa do VIP prostora.
Ob prihodu v tokijske prostore te pozdravi zid, sestavljen iz youtubovega prepoznavnega loga. Ta je tridimenzionalen, z lakiranim videzom pa daje vtis modernosti, njegove barve pa se bodo ob sprehodu mimo dotične stene začele prelivati od bele proti rdeče. Pri potepu po lično opremljenih pisarnah, ki so rezultat projekta studia Klein Dytham, se večina ustavi ob zidu, na katerem so drug ob drugem zasloni, njih pa se predvajajo video vsebine.

Share This!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Us

Followers

Total Pageviews

About