Recent Posts

 
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Tuesday, June 18, 2013

Spletna aplikacija Dropbox po novem omogoča funkcijo drag and drop


Dropbox je nadgradil svojo spletno aplikacijo in ta odslej omogoča funkcijo potegni-spusti (drag and drop) v brskalnikih kot so Chrome, Firefox in Safari. Je bil Microsoftov Internet Explorer namenoma izpuščen? Kdo bi vedel, jasno je le eno: uporabnikom, ki prisegate nanj, ta nova možnost pač (zaenkrat) ni na voljo. Je prišel čas, da presedlate?
Nova funkcija omogoča uporabnikom, da datoteke v spletni Dropbox potegnejo kar iz računalnikovega namizja, kar, to je potrebno pač priznati, precej pospeši proces nalaganja datotek na Dropboxove strežnike. Ob tem Dropbox ne bo zahteval, da naložite kakšen novi vtičnik ali karkoli podobnega.
Preprosto, učinkovito in rešitelj v situacijah, ko želite kakšno stvar hitro deliti z drugimi (še posebej na javnih računalnikih v kakšnih knjižnicah ali cyber-kafičih).
Še originalna izjava ekipe Dropboxa:
Wanna see something awesome? If you use Chrome, Firefox, or Safari, you can now upload files by dragging them from your desktop onto the Dropbox website. After Dropbox detects the upload, it'll work its magic to get your stuff wherever you need it. This is just a small step toward giving you a simpler (and more fun!) Dropbox.com.

Share This!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Us

Followers

Total Pageviews

About