Recent Posts

 
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Wednesday, June 12, 2013

Ultra Europe Festival


Vsi že počasi, a z velikim navdušenjem odštevamo dneve do prvega Ultra Europe festivala, ki bo potekal julija na Hrvaškem. Festival, ki se bo ponašal z nazivom največji elektronski festival v Evropi, velja za sestrsko izvedbo enega najbolj razvpitih glasbenih festivalov, Ultra Music Festival.

Obiskovalci iz najmanj 75 držav

Ultra Music Festival obstaja od leta 1999, od takrat pa oboževalce s celega sveta privablja v prestolnice elektronske glasbe, kot so Miami, Ibiza, Santiago, Sao Paolo, Buenos Aires in Seul. Na 15. obletnico festivala bo še bolj razprl svoja krila in se razširil v Evropo, kjer bo priložnost za kar pet let dobila naša južna soseda. V Splitu in na Hvaru se bo med 12. in 14. julijem trla množica oboževalcev elektronske glasbe – za zdaj je bilo kar prodanih več kot 35.000 vstopnic, kar kaže na neverjetno zanimanje. Kupci prihajajo iz kar 75 držav, tako da bo družba na festivalu gotovo pisana in vesela.

Umek in ostala največja imena

Veliko pa bo tudi nastopajočih. Organizator je oboževalcem kar nekaj časa skrival imena nastopajočih, zdaj pa jih je le razkril. Kot se za festival, ki ga samo v Miamiju obišče več kot 350.000 ljudi, spodobi, bodo na njem nastopala vsa večja imena, med njimi tudi Sander Van Doorn, Armin van Buuren, Steve Aoki, W&W, Hardwell, Erick Morillo, Fedde Le Grande, Nicky Romero, Nervo, Afrojack, Avicii, BIngo Players, Carl Cox, naše barve pa bo predstavljal Umek!

Prenos po YouTubu

Če se ne boš uspel/a udeležiti festival, katerega najcenejše karte kot po pravilu poidejo v manj kot 5 minutah, pa naj te pomirimo – dogodek bo snemalo več kot 20 kamer, dogajanje pa bo možno v živo spremljati po spletu prek kanala UMF TV na YouTubu.

Share This!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Us

Followers

Total Pageviews

About