Recent Posts

 
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Wednesday, June 12, 2013

Novi Xbox


Priljubljena Microsoftova igralna konzola Xbox je po osmih letih dobila novega multimedijskega člana in tako zaostrila bitko z Sonyjevim Playstationom 4. Pod streho bo po novem združevala veliko več domače zabave, kot le možnost igranja iger in predvajanja DVD ploščkov, kar naznanja že dodatek za prepoznavanje gibov v osnovnem paketu.
Tretja igralna konzola v družini Xbox se lahko pohvali s kar osem jedrnim procesorjem, 8 GB spomina in 500 GB trdega diska, kar je očiten napredek v primerjavi s prejšnjo konzolo. Prav tako je Xbox One prvi, ki bo predvajal plošče blu-ray in se ponašal s 64-bitno arhitekturo procesorja. Prav tako ne sme manjkati možnost povezave v brezžična omrežja in veliko število priključkov, za povezavo z različnimi enotami v stanovanju.

Zabava v vsakem domu

Novosti sta predvsem v paket vključeni senzor Kinect, s katerim Xbox prepozna vaše gibe, in prenovljena krmilna plošča, ki ima nekoliko bolj kompaktno obliko. Nova različica senzorja Kinect naj bi po besedah Microsofta prepoznala celo vaš utrip srca, ponaša pa se s kamero širšega kota od prejšnje.
Microsoft v svetu zabave tako odpira nova vrata in si želi, da bi si novega Xboxa lastila prav vsaka družina in tako nadomestila vse nepotrebne stare naprave v dnevni sobi. Potrebno bo sprejetje ciljnih kupcev in podreti nov rekord, katerega trenutno drži prejšnji Xbox s 77 milijoni prodanih konzol po vsem svetu.

Share This!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Us

Followers

Total Pageviews

About