Recent Posts

 
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Wednesday, June 12, 2013

FILMSKA ZGODBA O ČUDEŽNEM DEČKU


Bolho, kot so klicali Lionela Messija, čudežnega dečka, ki je uspel premagati svoje hibe in se povzpel na prestol najboljšega nogometaša na svetu, občuduje celoten svet. Neverjetne vragolije, ki jih izvaja na nogometnih zelenicah, so prevzele tudi Hollywood, ki se mu bo poklonil s filmom Messi: Zgodba o dečku, ki je postal legenda.
Film, ki bo na velika platna predvidoma prišel ravno v času svetovnega prvenstva v nogometu, ki bo naslednje leto v Braziliji, bo predstavil zgodbo mladega argentinskega dečka, ki je premagal težave s slabo telesno konstitucijo in s trudom ter trmo postal zvezda svetovnega nogometa. Lastnik štirih zlatih žog, Fifine nagrade za najboljšega nogometaša leta, bo na 20. svetovnem prvenstvu v nogometu predstavljal argentinske barve in poskušal tudi na brazilskih zelenicah bombardirati nasprotnikovo mrežo. Svojo zgodbo si bo lahko premierno ogledal 12. junija.
Kljub netipični postavi nogometaša, v višino namreč meri le 167 centrimetrov, je največji nogometaš, kar potrjuje njegov boj za sanje in številne osvojene lovorike. Prav njegova pozitivna naravnanost, notranja moč in boj za sanje pa bodo tudi osnovno vodilo prihajajočega filma.

Share This!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Us

Followers

Total Pageviews

About