Recent Posts

 
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Tuesday, June 18, 2013

Google+


Google je nadgradil videz svojega družbenega omrežja Google+, poleg novih oblačil pa mu je privoščil še nekaj novih značilnosti, med katerimi je najbolj očitna ta, da se na levi strani nahaja navigacijski menu, na katerem lahko do posameznih značilnosti dostopate precej hitreje.
Posamezna področja je moč organizirati po svoje, prav tako lahko navigacijskemu menuju dodajate nova področja, svoji privzeti Google+ strani pa lahko dodate tudi naslovno fotografijo/ilustracijo.
Novo je tudi področje Hangouts, kjer lahko videočebljate s svojimi prijatelji, vidite posamezna povabila in se pridružujete tudi neznancem v debatah o teh in onih stvareh (na primer o religiji, miru v svetu, finančni krizi ...) ali pa tudi ne. Najbolje, da si ogledate spodnja uradna posnetka:




Google je povrhu še obelodanil, da se naj bi njegovemu družbenemu omrežju doslej pridružilo že prek 170 milijonov uporabnikov. Seveda pri tem ni izdal, koliko izmed teh je aktivnih/rednih uporabnikov Googla+. Številka zna biti precej manjša, to vemo vsi, a ne glede na to nam je nova podoba Googla+ vseeno precej všeč. Zna biti, da se bomo odslej tam gori dejansko kaj zadrževali (Zuckerberg pa pravkar v jok).
Če želite izvedeti kaj več o vseh novostih, ki jih prinaša prenova Googla+, se po informacije odpravite še na uradni Googlov blog.

Share This!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Us

Followers

Total Pageviews

About