Recent Posts

 
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Wednesday, June 12, 2013

Tvoj čas, tvoja pravila!


Tvoj čas, tvoja pravila!

Novi Itak slogan postavlja v ospredje Itak posameznika, ki ve, kaj si želi. V ta namen so na voljo tudi trije novi Itak paketi v vrednosti 12€, 20€ ali 26€, čisto odvisno od tega, koliko enot klicev, sms in mms sporočil ter prenosa podatkov potrebuješ za vsakdanjo uporabo. Fleksibilni naročniški paketi pa niso edina novost pri Mobitelu, saj bo do konca leta za vse Itak naročnike na voljo tudi brezplačna aplikacija Itak Plejs, ki jo lahko naročiš na tej povezavi. “Z novo tehnološko napredno storitvijo Itak Plejs mladim omogočamo še večjo svobodo in mobilnost, saj lahko zdaj do svojih vsebin dostopajo vedno in povsod,« je na torkovi predstavitvi dejal mag. Simon Furlan, direktor Sektorja za marketing v Telekomu Slovenije. Itak Plejs bo na voljo v dveh “velikostih”, in sicer S in M. Tehnološka novost je napredna storitev spletne televizije, videa na zahtevo in internetne multumedijske shrambe, vse skupaj pa lahko uporabljaš na računalniku, tablici ali mobilniku.
V duhu novih časov so prav tako pripravili Izak kampanjo, ki navdihuje mlade in jih pooblašča, da prevzamejo odgovornost za svojo prihodnost. Glasnica Itak generacije Ula Furlan pa je med svojim Itak manifestom tudi dejala: “Verjamem v svet, kjer zmaga moč argumentov.
V svet, kjer je vsak glas lahko uslišan in ne utišan. V svet, kjer ti sodijo samo tisti, ki so kdaj hodili v tvojih čevljih. V svet, kjer prihodnost pripada tistim, ki si upajo. Nam. Itak generaciji. Zapomnite si: to je naš čas in to so naša pravila! Ustvarjamo jih sami, sledite jim!

Share This!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Us

Followers

Total Pageviews

About