Recent Posts

 
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Wednesday, June 19, 2013

Natisnite svojo facebook časovnico v knjigo z Likebook


Če ste svoje življenje zapisali na facebook, lahko iz svojih zapisov sedaj ustvarite tudi knjigo! Likebook je prva storitev, ki omogoča, da svojo časovnico natisnete v obliki fizične knjige in jo hranite na svoji knjižni polici.
Ustvarjalci storitve Likebook pravijo, da boste s pomočjo njihovega izdelka ohranili spomine in pomembne trenutke svojega življenja, ali pa podarili unikatno in izvirno darilo.
Knjigo naročite preko spleta za že 10 evrov, za kar prejmete knjižico z mehkimi platnicami in 25 stranmi. Za resnejšo knjigo s 100 stranmi in trdo vezavo boste odšteli 43 evrov, poštnina pa je brezplačna. Vse knjige so formata 20 x 25 centimetrov.
V knjigi bodo natisnjene vaše objave na časovnici in objavljene fotografije, prav tako pa bodo vidni všečki in komentarji obojega. Seveda se lahko odločite, da nekatere objave skrijete in celo združite več časovnic v eno knjigo (na primer dveh partnerjev za poročno darilo). Izberete tudi vizualno podobo knjige in čez nekaj dni bo ta že na vašem domu.

Share This!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Us

Followers

Total Pageviews

About