Recent Posts

 
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Monday, June 17, 2013

Kriva pota ena najboljših serij leta


Tretja podelitev televizijski nagrad s strani kritikov (Critics' Choice Television Awards) je potekala v prestižnem losangeleškem hotelu Beverly Hills Hilton.
Za najboljšo televizijsko dramo so razglasili kar dve seriji: Igro prestolov in Kriva pota, glavni igralec iz zadnje omenjene serije Bryan Cranston pa je bil drugič zapored razglašen za najboljšega igralca v drami. ''Če kritiki, skupina ljudi, ki jih ne moreš pretentati in katerih služba je, da kritizirajo televizijo, rečejo, da smo ena od dveh najboljših serij leta, potem je to velika čast,'' je Cranston povedal po koncu prireditve.

Za najboljšo humoristično serijo so razglasili Velike pokovce (The Big Bang Theory), v seriji pa nastopata tudi dobitnika nagrade za najboljšega stranskega igralca in igralko (Simon Helberg in Kaley Cuoco). Kipec za najboljšo komično igralko so podelili Julii Louis - Dreyfus, ki je nekoč blestela v Seinfeldu, najboljša igralka v drami je postala Tatiana Maslany (Orphan Black).

Med miniserijami oziroma TV-filmi je slavila biografska drama Stevena Soderbergha Behind the Candelabra, za najboljši resničnostni seriji pa so razglasili Push Girls in Duck Dynasty.

Share This!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Us

Followers

Total Pageviews

About