Recent Posts

 
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Wednesday, June 12, 2013

MySpace na poti do stare slave?


Se še spomniš nekdaj najbolj priljubljenega socialnega omrežja MySpace?  Čeprav je bil MySpace nekaj časa eno največjih spletnih imen, je zelo hitro padel v pozabo. Lani ga je od podjetja News Corp odkupilo podjetje Specific Media, ki so ga leta 1999 ustanovili bratje Vanderhook. Eden izmed njegovih solastnikov je tudi pevec Justin Timberlake, ki naj bi po besedah Vanderhookov igral pomembno vlogo pri ponovni oživitvi nekdaj popularnega socialnega omrežja.

Vodilno vlogo pri prenovi socialnega omrežja MySpace je prevzel prav Justin sam, saj s pomočjo svoje lastne popularnosti omenjeno omrežje promovira učinkoviteje. Na novem naslovu new.myspace.com lahko že vidiš promocijski videospot in povabilo, da se pridružiš novi družini MySpace. Ključno vlogo pri oblikovanju strani igra novi Windows 8, čuti pa se tudi vpliv spletne strani Pinterest.
Kot piše na strani, bo takšna, kot si je že navajen/a, stran bo namreč namenjena predvsem promociji glasbenikov, fotografov, filmarjev, oblikovalcev in oboževalcem enih ali drugih. Portal MySpace bo postavljen na popolnoma novih temeljih. Član družine MySpace pa lahko trenutno postaneš le s povabilom z njihove strani.

Share This!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Us

Followers

Total Pageviews

About