Recent Posts

 
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

Monday, June 17, 2013

Microsoft uradno predstavil brezplačno e-poštno storitev Outlook.com


Microsoft je uradno predstavil sodobno e-poštno storitev Outlook.com. Od predstavitve predogledne različice storitve lani poleti, je Outlook.com pridobil že več kot 60 milijonov aktivnih uporabnikov, kar pomeni, da gre za najhitreje rastočo e-poštno storitev na svetu.
Microsoft bo danes na novo storitev začel seliti tudi uporabnike Hotmaila, ki bodo ohranili obstoječe uporabniške podatke, vključno z dosedanjim e-poštnim naslovom @hotmail.com, geslom, sporočili in stiki. Prehod bo predvidoma zaključen letos poleti, tisti uporabniki, ki želijo takoj izkoristiti številne nove prednosti, pa lahko nadgradnjo na Outlook.com opravijo z vpisom na spletni strani Outlook.com.
Vizija sodobne e-poštne storitve: Outlook.com
E-pošta je pomemben del vsakdanjega življenja in nepogrešljiva pri delu. Outlook.com je bil zato zasnovan kot e-poštna storitev, ki odpravlja ovire na poti do opravljene naloge.
Ključne prednosti:
  • Outlook.com postavlja zasebnost uporabnikov na prvo mesto.
  • Sveža in intuitivna uporabniška izkušnja v sodobnih spletnih brskalnikih in na napravah.
  • Povezovanje s prijatelji in sodelavci prek omrežij, ki jih ti dejansko uporabljajo.
  • Pameten in zmogljiv e-poštni predal za sodobne e-poštne potrebe, vključno s storitvijo SkyDrive za izmenjevanje praktično vseh vrst vsebin v enem e-poštnem sporočilu.
V preizkusnem obdobju je Microsoft pridobil veliko informacij o tem, katere funkcije so uporabnikom najljubše, kako jih uporabljajo in kako uspešen je Outlook.com pri uresničevanju vizije sodobne e-poštne storitve. Outlook.com uporabnikom omogoča povezovanje s priljubljenimi socialnimi omrežji, kot so Facebook, LinkedIn in Twitter. To možnost za sledenje, kaj počnejo njihovih prijatelji, danes že uporabljajo milijoni uporabnikov. Outlook.com je prav tako zasnovan tako, da olajša posredovanje tudi več sto fotografij in videoposnetkov v enem samem e-poštnem sporočilu. Ta možnost temelji na integraciji z Microsoftovo storitvijo SkyDrive. V samo šestih mesecih je skoraj polovica uporabnikov storitve Outlook.com že uporabila SkyDrive in izmenjala skoraj pol milijarde fotografij in dokumentov Office.

Share This!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts

About Us

Followers

Total Pageviews

About